Toivotamme Sinulle Rauhallista Joulua ja Uskallusta Uuteen Vuoteen!

Tapahtumat - 21.12.2017

Näin juhlavuoden päättyessä on hyvä hetki katsoa eteenpäin. Menneisyyden tapahtumat mahdollistavat Suomen, jossa toimii tulevaisuuteen luottava, merkityksellistä työtä arvostava ja vahvaa kasvua yrityksilleen hakeva yrittäjien sukupolvi. Tämän päivän ratkaisut toimivat puolestaan kasvualustana niille yrittäjille, jotka rakentavat parempaa maailmaa vuonna 2117.

Me Tesillä haluamme kehittää toimintaamme ja miettiä vaihtoehtoja yritysten kasvun vauhdittamiseksi. Kysyimme sidosryhmiltämme näkemystä sekä tämän hetken että tulevaisuuden toiminnastamme. Yrityskuvatutkimukseemme vastasi yhteensä 500 henkilöä. Kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille!

Sidosryhmiemme esiin nostamat teemat näkyvät ensi vuoden toiminnassamme. Keskitymme kansainvälisen osaamisen ja pääomien kanavoimiseen, osaavan omistamisen kehittämiseen, vastuulliseen sijoitustoimintaan ja kestävään kehitykseen sekä näkyvämpään viestintään sidosryhmillemme. Tähtäämme siihen, että suomalaiset yritykset kasvun lisäksi toimivat vastuullisesti ja menestyvät.

Tänä jouluna kohdistamme joululahjoituksemme nuorille suunnattuun toimintaan Vamosiin, joka auttaa nuorta rakentamaan ja toteuttamaan tulevaisuudensuunnitelmiaan. Vamosin tarkoituksena on vahvistaa nuoren voimavaroja ja tukea häntä kiinnittymään koulutukseen tai työhön.

Toivotamme kaikille rohkeutta kasvuun!

Tesiläiset